Barca si v domácej LaLige stále nevedie podľa svojich predstáv, siedme miesto to len jasne demonštruje (odohrala 9 stretnutí). Teraz si svoje sily zmeria v Cádize. Domáci sa na druhej strane sťažovať príliš nemusia, ako nováčikovia získali z jedenástich duelov už 15 bodov. Potrápia teraz na svojej pôde veľkoklub z Barcelony? Natipujte si, sledujte všetky zápasy elitnej španielskej súťaže na TV Tipsport a rozhodnite o ich výsledku v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

„Barcelona ukázala, že aj na lavičke má hráčov, ktorí sú hladní po góloch. Kde ale nutne potrebuje triumfovať je domáca súťaž. Cádiz aktuálnu sezónu začal dobre, ale teraz v posledných troch bitkách získal len bod (vysoko padol s Atléticom 0:4, prehral so San Sebastiánom 0:1 a remizoval s Elche 1:1). Na odpočinutého Messiho a jeho partiu by nemal stačiť,“ zamýšľa sa skyline10skyline a s kurzom zanalyzoval výhru tímu kouča Koemana s kurzom 1,43.

Súhlasíte s ním?  Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipujte si TU!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.