FC Barcelona po troch veľmi dobrých zápasoch opäť zakopla. Tentokrát nestačila na nováčika La Ligy, keď v Cádize ťahala za kratší koniec a prehrala 2:1. Zápas poukázal na to, že obrana Barcelony je v tejto sezóny na zaplakanie.

Najlepšie: Dostatok šancí

Po troch veľmi dobrých zápasoch La Lige a Lige Majstrov mali fanúšikovia istú nádej, že Barcelona chytila akú takú formu. Mužstvo začalo postupne strieľať aj góly, ale v Cádize sa opäť objavil problém so zakončovaním akcií. Obrana domácich pracovala dobre, ale Blaugranas si napriek tomu dokázali vytvoriť dostatok šancí na skórovanie. Svoje príležitosti mali Messi, Braithwaite, Dest či Coutinho. Ani jeden z nich sa však nedokázal dostať na streleckú listinu. Ak máme v tomto zápase nájsť pozitíva, tak Barcelona si vytvorila dostatok gólových šanci na to, aby Cádiz porazila.

Najhoršie: Tragédia v defenzíve

Zdalo sa, že návrat Lengleta vystuží obranu Kataláncov a Barcelona si udrží sériu zápasov bez inkasovaného gólu, ale opak je pravdou. Za inkasované góly dnes nesú zodpovednosť predovšetkým stopéri. Najprv Mingueza prihral na prvý gól Cádizu a neskôr Lenglet poslal Negreda do vyloženej šance, ktorý ju využil. Proti hre Barcelony v tomto zápase nemôžeme namietať veľa, no pravda je taká, že mužstvo prehralo kvôli hrubým chybám svojich obrancov.

zdroj: fcbarca.com
foto: facebook

Diskusia

11 komentáre
2020-12-06 00:29:17
Dneska keby nebol záber na lavičku, tak si poviem že nás stále trénuje Valverde...
kluc Premium
2020-12-06 00:35:39
Najviac ma vedia pobaviť komentáre že ten a ten tu nemá čo robiť...keby máme predať každého kto sa tu nepáči komunite tak ostane asi len ter Stegen, Dest a Araujo ? a hrali by sme 2. ligu...