Dva futbalové fenomény. To s určitosťou môžeme povedať o Lionelovi Messim za stranu domácich a Cristianovi Ronaldovi za hostí. Teraz uvidíme aj ich mikrosúboj v odvetnom zápase v jednej zo skupín Ligy majstrov.

V prvej bitke na talianskej pôde triumfovali blaugranas 2:0 (skórovali Dembélé a práve gól pridal argentínsky borec z penalty). O postupujúcich do ďalších bojov je už rozhodnuté, budú to práve títo dvaja protagonisti! Ako sa ale bude vyvíjať tento súboj? Natipujte si a vychutnajte si stretnutie prostredníctvom rádia s českým komentárom a ukážte sa v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Napríklad rudym10 útočí na dvojku s kurzom 3,23: „Obaja už majú postup istý, ale v tomto zápase sa môže rozhodnúť o prvom mieste. Aby na ňom bol Juventus, musel by na Camp Nou vyhrať aspoň o tri góly. K jeho triumfu ma vedie aktuálna forma oboch celkov. Barca mala zlý vstup do domácej ligy, ale v milionárskej súťaži sa jej darí. Rozbehnutá stará dáma by ich ale na čele s Ronaldom, Moratom či Dybalom mohla zastaviť.“

Ste s týmto názorom stotožnení? Rozhodnite na tiketoch!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-12-08 11:43:55
O triedu neprehrame juve je taktiež tragicky
2020-12-08 12:09:36
Dnes mám trochu strach z toho jak zvládnu naši zadáci Moratu s Cristianom. Morata nám zavaril už minule, je velmi šikovný a vie dať gól z ničoho. O Ronaldovi sa tu nemusíme baviť... keď sa namotivuje a budú mu chodiť dobré lopty tak bude strašne nebezpečný.