Marc-André ter Stegen komentoval prehru Barcelony s Juventusom v rozhovore pre Movistar.

"Jedna vec sú chyby a tá druhá, ako sa bráni. Ide o dve rozdielne veci a je potrebné ich hodnotiť rozdielnym spôsobom. Niekedy nám chýbalo trochu šťastia. Keď sme na chvíľu stratili ostražitosť, inkasovali sme gól a to bolí. Sme v takom momente, musíme z neho vyjesť silnejší, urobiť si domácu úlohu a pracovať tvrdšie. Je potrebné dať zo seba viac na začiatku a dostať sa z toho."

"Až do dnešného dňa sme mali dobré zápasy v Lige Majstrov, vyhrali sme niekoľko ťažkých zápasov. Nemožno povedať, že táto skupinová fáza bola v našom podaní zlá. Chceli sme naďalej vyhrávať a ukončiť túto fázu na prvom mieste, ale nepodarilo sa. V Lige Majstrov je nepodstatné, či postúpite z prvého alebo druhého miesta, pretože ďalej už nie sú ľahkí súperi. Musíme sa sústrediť na seba a na prácu, ktorú musíme vykonať."

"V druhom polčase sme začali hrať lepšie a mali sme 20 minút, počas ktorých nám isté veci vychádzali lepšie, než predtým. Teraz už musíme myslieť na La Ligu, pretože tá je teraz najdôležitejšia, musíme v nej získať viac bodov. Pozeráme sa na ligu. Nie sme v najlepšej situácii, ale teraz máme pred sebou zápasy, v ktorých môžeme trochu vylepšiť naše postavenie v tabuľke."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-12-08 23:45:49
V osemfinále aj tak končíme..
2020-12-08 23:50:57
No ja sa obavam, ze na to, aby sme strelili gol, musia byt splnene iste kriteria. Tato Barcelona nedokaze vypracovat gol len tak z nicoho. Jednoducho potrebuje idealne podmienky