Antoine Griezmann po zápase s Juventusom poskytol rozhovor pre Movistar, v ktorom nehľadal výhovorky a bez servítky priznal, čo si myslí o hre mužstva.

Čo sa stalo?

"Dobrá otázka. V zápase sme ani neboli. V prvom polčase cez nás prešli. Chýbalo nám všetko: túžba, postoj, bránenie, útočenie. Všetko išlo zle. V druhom polčase za stavu 3:0 pre Juventus sme mohli útočiť. To však neprinieslo nič. Bol to zlý deň, zlý zápas, nič viac."

Leží vina na strane hráčov?

"Kto má byť vinný, ak hráme my? Musíme hrať, trénovať, rozvíjať sa a dávať zo seba všetko, pretože len takto sa pohneme dopredu."

Prečo sa to nedeje?

"Môže to byť čokoľvek, ale nemôžeme hľadať výhovorky... Jediným spôsobom ako sa z toho dostať, je nechať to všetko za sebou a pracovať. V nedeľu máme zápas a musíme ho vyhrať, pretože ak nie, všetko sa nám skomplikuje ešte viac. Dnes sme zanechali veľmi zlý obraz pre nás, fanúšikov, pre všetkých. Myslí si, že máme úroveň, ktorá nám môže niečo dať, máme talent. Dokážeme pracovať a behať, počas zápasu to musíme robiť. Ak budeme stáť na jednom mieste ako v prvom polčase, k ničomu nám to nepomôže."

V skupine ste teraz obsadili druhé miesto a v osemfinále dostanete ťažšieho súpera.

"Nezáleží na tom, kto bude súperom. Musíme dokázať, že môžeme vyhrať Ligu Majstrov. Podobne ako v nedeľu musíme vyhrať, aby sme dokázali, že môžeme vyhrávať."

Ako z toho von?

"Je to ťažký úder, ale môže nám poslúžiť, aby sa poukladali isté veci, aby sme sa zobudili a naučili sa, že futbal je ťažký, že sa nič neurobilo a na trávnik je potrebné vybehnúť za víťazstvom."

zdroj: movistar as.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2020-12-09 00:55:19
Pekne to povedal. Skoda len, ze to tak vravia uz treti rok
2020-12-09 01:08:24
Hlavne sa stále vracajú k tomu debilnemu drzaniu lopty. Stále si to posúvajú z práva do ľava jak autisti.