Jedným z hráčov Juventusu, ktorí komentovali včerajšiu výhru nad Barcelonou, bol aj Cristiano Ronaldo.

Messi

"Na futbalové ceremoniály chodievame už 12-13 rokov a nikdy som ho nevnímal ako rivala, to všetko vyvolávajú médiá. Vždy sme spolu vychádzali veľmi dobre a ak sa spýtate Lea, povie vám to isté. Vždy sa pre mužstvo snažil robiť to najlepšie, podobne ako ja. Ale viete aký je futbal, ľudia budú vždy vyhľadávať rivalitu, aby vytvorili viac vzrušenia."

Výhra

"Táto výhra nás z pohľadu sebadôvery veľmi nakopne, potrebovali sme takúto výhru proti veľkému mužstvu. Ak na Camp Nou strelíte 3 góly, niet pochýb o tom, že si zaslúžite postúpiť zo skupiny ako víťaz. Pravou je, že sme veľmi šťastní, vedeli sme, že pôjde takmer o nemožnú misiu, bola to komplikovaná misia, ale hrali sme dobre. Kľúčové bolo dostať sa dobre do zápasu, strelili sme dva rýchle góly a odvtedy sme začali veriť, že to bude možné."

Barcelona v kríze

"Messi je na trávniku rovnaký ako vždy. Barcelona je v zložitom momente, ale stále je to Barcelona. Som si istý, že sa z toho dostane. Všetky mužstvá majú zlé série, ale Barcelona je veľmi dobré mužstvo."

zdroj: dailymail.co.uk espn
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-12-09 09:11:03
Myslím že z jeho strany veľmi sympaticke vyjadrenie
2020-12-09 09:16:16
Velmi mudre slova, media vytvorili vela nenavisti medzi fanusikmi a pritom si to tito dvaja hraci nezasluzia , len obdiv a uctu