FC Barcelona po prehre s Juventusom končí v skupinovej fáze Ligy Majstrov na druhom mieste prvýkrát od sezóny 2006/2007. Dôsledky sú jasné - náročnejší súperi v žrebe osemfinálových dvojíc.

Už na prvý pohľad je jasné, že Katalánci to budú mať s postupom do štvrťfinále Ligy Majstrov nesmierne náročné. Jej súperom môže byť ako Bayern,  tak aj Liverpool či Manchester City. V súčasnej forme je nepredstaviteľné, aby Katalánci v takomto dvojzápase niečo uhrali.

V skupine A je víťazom Bayern Mníchov. Skupina B nie je rozhodnutá, ale na prvom mieste sa nachádza Borussia Mönchengladbach, Šachťar je druhý. Real Madrid môže stále vyhrať, ale Barcelona sa s Realom v osemfinále nemôže stretnúť. Manchester City je istý víťaz v skupine C, Liverpool v skupine D, Chelsea v skupine E a Borussia Dortmund v skupine F. Skupinu G vyhral Juventus a v žrebe nemôže naraziť opäť na Barcelonu. V skupine H je na čele RB Lipsko, no ak PSG porazí Basaksehir, tak z prvého miesta postúpi práve tento klub.

Ako je vidieť, Kataláncov čakajú v žrebe osemfinálových dvojíc Ligy Majstrov nesmierne ťažkí súperi a tak ich prehra s Juventusom môže mrzieť o to viac.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

8 komentáre
2020-12-09 10:52:33
V takej situácií aby sme sa triasli za to, koho dostaneme v žrebe sme už neboli veľmi dlho. Čakajú nás náročné mesiace... aspoň sa to tu trochu preriedi.
2020-12-09 10:54:34
Dortmund by bol pre nás asi najlepší