Philippe Coutinho neodohral proti Juventusu ani minútu. Mundo Deportivo dnes informuje, že príčinou boli svalové problémy a nie rozhodnutie trénera. V súvislosti s tým môže Brazílčan vynechať aj zápas s Levante.

V stredu dostal Coutinho od trénera voľno a nemusel trénovať, pretože jeho manželka priviedla na svet ďalšieho potomka a včera si vydýchli všetci hráči. Zdravotný stav Coutinha posúdia lekári po dnešnom tréningu, ktorý sa začal o 11. hodine. Mundo Deportivo informuje, že svalové problémy v prípade Coutinha sa nejavia ako vážne, ale opatrnosť je na mieste. Viac informácií sa v každom prípade dozvieme po tom, čo klub vydá oficiálne stanovisko. Situácia napriek tomu nie je alarmujúca.

Pripomenieme, že Coutinho sa zranil 24. októbra v El Clásicu. Bez tak zápas dohral, neskôr pauzoval takmer mesiac, pretože na trávniku sa objavil až na Wanda Metropolino a to 21. novembra, keď v druhom polčase vystriedal Pedriho. Neskôr od prvej minúty zahral v zápasoch s Dynamom a Kyjevom, v ktorých hral niečo vyše hodinu. O týždeň na to nevycestoval do Maďarska a v Barcelone zostal spolu s Ter Stegenom a Messim. Potom si zahral v zápase s Cádizom, ale len prvý polčas.

Coutinho po návrate zo zranenia nemá najlepšiu formu, takže nie je prekvapujúce, že zatiaľ neodohral ani jeden celý zápas. Mundo Deportivo v každom prípade tvrdí, že je podozrivé, že sa neobjavil na ihrisku v zápase proti Juventusu aj napriek nepriaznivej situácii Blaugranas. Teraz je už jasné, že to mohlo byť spôsobené zdravotnými problémami, o ktorých by sa mohli viac dozvedieť už čoskoro.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-12-11 13:22:06
Zdalo sa mi divné, aby ho Koeman nechal na lavičke v takom zápase ako s Juve
2020-12-11 16:31:56
Lazert toto riadny ??