Jordi Alba sa vyjadril k výhre Barcelony nad Levante hneď po skončení zápasu. Ľavý bek Blaugranas uviedol, že Barcelona hrala veľmi dobre.

Trápili ste sa dnes na ihrisku?

"Celkom sme trpeli, ale odohrali sme veľmi dobrý zápas po každej stránke. Zápas sa skončil výsledkom 1:0, ale mali sme príležitosti na strelenie viacerých gólov. Hra mužstva bola podľa mňa primeraná, musíme to udržať a vyhrávať nasledujúce zápasy."

Koeman po posledných prehrách hovoril, že na Camp Nou by sa nemali strácať body. Ste po dnešnom zápase spokojní?

"Áno, máme radosť z každej výhry. Predtým sme nemali stratiť body, ale dnes sa tak našťastie nestalo. Doma sa nám darí dobre, na výjazdoch horšie, ale dnes môžeme byť spokojní s našou hrou a s víťazstvom."

V druhom polčase ste si vytvorili veľa šancí na strelenie gólu, ale brankár Levante bol vo skvelej forme. Dokázali ste si udržať nervy?

"Bolo to trochu také, že sme boli nervózni, pretože lopta nechcela padnúť do brány. Mali sme množstvo príležitostí, ale taký je futbal. Levante je mužstvo, ktoré na trávniku tvrdo pracuje a vždy sa proti nemu hrá ťažko. Vďaka dobrej hre Lea a celého tímu sa nám podarilo dosiahnuť náš cieľ."

zdroj: BarçaTV
foto: facebook

Diskusia

13 komentáre
2020-12-13 23:33:32
Jordi, tebe to tiez pekne spliecha na majak. Ze dobry zapas...
2020-12-13 23:34:41
a tot je zas čo ??????????????????????????????????????????????????????