Paco López na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou povedal, že je sklamaný z výsledku stretnutia, pretože podľa neho si Levante nezaslúžilo prehrať.

Pokutový kop

"Nevidel som túto akciu, ale moji hráči mi povedali, že rozhodca mal podľa nich po Umtitiho ruke ukázať na biely bod. Ale VAR situáciu skontroloval a uznal, že previnenie tam nebolo. Ťažko sa mi to hodnotí, pretože som to nepostrehol."

Zápas

"Mužstvo zahralo veľmi dobre, dalo zo seba všetko. Mali sme veľa príležitostí, čo na Camp Nou nie je také zrejmé. Nezaslúžili sme si, aby sme odtiaľto odchádzali s prehrou. Moji hráči ukázali svoj charakter, som na to hrdý."

Pocity

"Nie som spokojný, nikto nemá rád prehry a najmä po takom priebehu zápasu. Angažovanosť, štýl a príležitosti, ktoré sme si vytvorili, boli veľmi pozitívne. Som nahnevaný, pretože sme mohli získať body, ale zároveň som hrdý na hru mužstva, ktoré si verí, podobne ako svojim schopnostiam a odvádzanej práci."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Diskusia

6 komentáre
2020-12-14 00:53:31
No to uz kde by sme mohli keby hento sa piskalo ako penalta.Ruku mal pri tele,napalili ho z metra cize nemal sancu daco urobit a este ani nesiel rukou proti lopte. To uz potom im budu musiet ruky odseknut aby sa nepiskali prnalty
2020-12-14 01:13:40
Radšej mal povedať, že sa mala pískať penalta po lakti na Braithwaita. Lenglét také spravil a boli penalty. Nehrá rolu, že spadol faulujúci hráč - Braithwaite to ustál a pretlačil ho, no faul bol aj tak. A tiež sa mala pískať penalta po stiahnutí Messiho za obidve plecia: https://ibb.co/... https://ibb.co/... https://ibb.co/... A taktiež mohol poukázať na zaujatosť rozhodcu, ktorý faul proti Messimu pískal ďaleko vzadu, kde sa ho hráč dotkol prvýkrát, no proti Barcelone, keď fauloval de Jong, tak nepískal za stredom, ale pred šestnástkou. Mal som dojem, že rozhodca je podplatený Realom pri všetkých tých veciach. A Umtitiho ruka to bola ťažko - rameno: https://ibb.co/...