Pedri sa stal najlepším hráčom v zápase Barcelony s Realom Sociedad, ktorý Katalánci vyhrali 2:1. Po skončení zápasu poskytol vyjadrenie pre BarçaTV.

Ako sa cítiš po náraze bedrom do žrde počas tvojej poslednej akcie na ihrisku? Môžeme byť ohľadom tvojho zdravotného stavu pokojní?

"Áno, našťastie to bolo len bolestivé, ale bez žiadneho zranenia. Som spokojný, že som mužstvu mohol pomôcť touto akciou v obrane."

Aké dôležité je toto víťazstvo pre Barcelonu? Druhá výhra v rade, nad lídrom tabuľky, okrem toho v dobrom štýle.

"To sme v tomto zápase chceli dosiahnuť. Teraz čakáme na zápas s Valenciou, v ktorom taktiež budeme bojovať o 3 body. Mužstvo je na tom čoraz lepšie, praje nám šťastie a ak si to udržíme, tak výsledky budú dobré."

Mal som dojem, že mužstvo dnes bojovalo do samotného konca. Je to prvý zápas v tejto sezóne, kedy sa vám podarilo vyhrať, keď ste inkasovali gól ako prví.

"Áno, behali sme a v defenzíve sme sa snažili všetci. Myslím si, že sa to ukazuje. Musíme zostať na tejto ceste, pretože je to správny smer."

Čo bolo kľúčom k tomu, že mužstvo tak rýchlo odpovedalo na vedúci gól Realu Sociedad a potom sa dostalo do vedenia?

"Vedeli sme, ako je pre nás tento zápas dôležitý. Privítali sme lídra La Ligy, preto išlo o skvelú príležitosť vylepšiť svoju pozíciu v tabuľke vďaka víťazstvu na Camp Nou. Boli sme namotivovaní a vedeli sme, čo chceme urobiť."

zdroj: BarçaTV
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-12-16 23:36:47
Dnes paradny vykon rastie z neho dobry hrac no musite uznat ze Alena dnes hotovy len fauloval a stracal puig je daleko lepsi
2020-12-16 23:41:04
Ale ten ryšavý zadubenec ho tam nie a nie dať