FC Barcelona dnes po týždni domácich ligových zápasov cestuje na ihrisko súpera do Realu Valladolid a chce bodovať naplno.

Blaugranas v lige na ihrisku súpera vyhrali naposledy 1. októbra nad Celtou Vigo. Odvtedy získali len 1 bod z 12. možných a z tohto pohľadu patria medzi najhoršie tímy v španielskej lige. Je zrejmé, že dnes v zápase s Valladolidom sa túto negatívnu sériu pokúsia zmeniť.

Očakávať sa dá veľmi silná zostava a bez nejakej nutnej rotácie, pretože ide o posledný zápas pred Vianocami a nasledujúci súboj s Eibarom je na programe až 29. decembra, takže mužstvo bude mať aspoň trochu času zregenerovať. V akej zostave môžu Katalánci vybehnúť na trávnik dnes večer? Pozor - zápas sa hrá až o 22:00.

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

Pohľad denníka Mundo Deportivo

zdroj: marca.com as.com mundodeportivo.es
foto: marca.com as.com mundodeportivo.es

Diskusia

10 komentáre
2020-12-22 09:00:22
Otazne je len akych zaloznikov tam posle. Najskor buskec frenkie pedri
2020-12-22 09:06:03
Prosím vás viete mi niekto vysvetlit ako môže byt niekto v základnej zostave pomaly už 15 rokov bez ohľadu na jeho výkony ? Áno myslím busquetsa prečo hra ? Prečo zabijame talenty na lavičke ? Chcú znova aby puig skončíl ako thiago alacantara ? Kvôli hracom ktorý nevedia kedy nadišiel ich čas? zlatý Iniesta aj xavi čo by som za nich dal. Teším sa na každý zápas ale jedno meno mi dokáže znechutiť cely večer od futbalu ďakujem