La Sexta už v nedeľu večer odvysiela očakávaný rozhovor s Leom Messim. Jeho autor, Jordi Evolé, bol včera hosťom v programe Carrusel Deportivo na rádiu Cadena SER, v ktorom prezradil niekoľko podrobností o svojom rozhovore s kapitánom Barcelony.

"Požiadali sme Lea Messiho o rozhovor uprostred núdzového stavu v Španielsku. Skromne nám povedal, že nie je tou pravou osobou na rozhovor o tom, čo sa teraz deje. Dohodli sme sa však na tom, že k rozhovoru sa raz vrátime."

"Messiho agent mi volal po prehraných zápasoch Barcelony s Cádizom a Juvetusom, tak som teda išiel a urobil rozhovor. Leo mi porozprával o svojich veľmi konkrétnych plánoch do budúcnosti. Prezradil mi, akým spôsobom chce ukončiť kariéru a mňa to zaskočilo."

"Na tento rozhovor som išiel bez akejkoľvek prípravy. Messiho poznáme len veľmi málo, takže som ho chcel spoznať. Bolo pre mňa veľmi dôležité dozvedieť sa, čo sa skrýva za tvárou takej hviezdy. Nakoniec to bola skôr debata, než rozhovor."

Novinár Cadena SER sa Evolého spýtal aj na to, či sa Lea Messiho opýtal o možnosť ukončenia kariéry v Inter Miami v americkej MLS: "V nedeľu si zapni telku, ideš veľmi dobrým smerom...," odpovedal Evolé.

zdroj: cadena ser as.com
foto: facebook

Diskusia

3 komentáre
2020-12-23 09:38:06
Admini, už teraz sa neviem dočkať článku. To bude PRÉMIOVÉ čítanie len také hukoty! Dúfam, že radostné. Už teraz vám všetkým ďakujem.
2020-12-23 10:00:31
Len dufam ze nepovedal že chce ukončiť karieru vyhrou LM s Barcou ?