FC Barcelona mala o služby Lautara Martíneza veľký záujem aj počas uplynulého leta, ale jeho transfer si nemohla dovoliť z finančného hľadiska. Carlos Alberto Yaque, agent Martíneza, v rozhovore pre Ole, vysvetlil aktuálnu situáciu útočníka Interu.

"V súčasnosti je spokojný tam, kde je. Napreduje a učí sa. Je to hráč s obrovským potenciálom, v tomto nie je žiadny limit. Môže sa stať elitným futbalistom. Najdôležitejšou vecou je, že veľmi rýchlo naskočil do európskeho futbalu, naozaj veľmi rýchlo. Prišiel, hral, skóroval a fanúšikom hneď od začiatku ukázal, čo sa im páči," uviedol Yaque v rozhovore pre Ole.

"Zmluvu má platnú ešte 3 roky, ktokoľvek o neho bude mať záujem, musí hovoriť s Interom. Ale je tam pokojný, šťastný, hrá a rozvíja sa. Spolu s ním som sa zdokonalil aj ja, keď som hovoril s prezidentmi a riaditeľmi najväčších klubov na svete. Každý, kto ma pozná, pozná aj moje hodnoty. Držím sa ich," priznal a dodal: "Martínez je v Miláne pokojný a šťastný. Hráva a rozvíja sa," dodal.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Diskusia

5 komentáre
2020-12-27 09:14:08
Donyell Malen
2020-12-27 10:02:54
Radsej Hallanda