V posledných dňoch sa hovorí veľa o budúcnosti Riquiho Puiga, pretože zmluva mu mala skončiť 30. júna 2021. Katalánsky denník Mundo Deportivo však informuje, že odchovanec La Masie s klubom predĺžil zmluvu o ďalšie 2 roky, čo však nevylučuje jeho odchod na hosťovanie.

Denník tvrdí, že Riqui Puig už podpísal novú zmluvu a v Barcelone zostane bez ohľadu na nového prezidenta či trénera. Nie je známe ako to súvisí s právomocami Riadiacej komisie, ktorá takúto činnosť teoreticky nemôže vykonávať. Klub oficiálne predĺženie zmluvy neoznámi, pretože táto možnosť predĺženia bola zahrnutá už v predchádzajúcej zmluve a teraz bola klauzula len aktivovaná.

Riqui Puig sa v súčasnosti neteší dôvere zo strany Ronalda Koemana, ale aj napriek tomu, že Holanďan mu už niekoľkokrát navrhol odchod na hosťovanie, mladý záložník vždy odmietol a úspešný chce byť na Camp Nou. V poslednej dobe sa však stále čoraz viac hovorí o možnom odchode na hosťovanie do konca prebiehajúcej sezóny. Záujem má množstvo klubov a nie je vylúčené, že nakoniec k odchodu predsa len dôjde. Mundo Deportivo na druhej strane píše, že na spadnutie je odchod Carlesa Aleñu a vzhľadom na zranenie Coutinha je možné, že Puig nakoniec opäť zostane v metropole Katalánska.

zdroj: mundodportivo.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-01-05 12:44:36
Za mňa poviem, výborné rozhodnutie.
kluc Premium
2021-01-05 12:46:59
Hlavne že všetci tu panikarili že odíde zadarmo a dokonca že sa "pomstí" Koemanovi a podobne blbosti ?