Iñaki Williams vo včerajšom zápase s Barcelonou otvoril skóre zápasu, ale jeho mužstvo nakoniec stretnutie prehralo. Útočník po zápase poskytol pre médiá krátke vyjadrenie.

"Mali sme veľmi málo času, aby sme sa prispôsobili tomu, čo chcel tréner. Na ihrisku sme sa snažili ukázať to, na čom sme pracovali na dvoch posledných tréningoch. To, čo sme urobili s Gaizkom, bude pre nás taktiež užitočné. Garitano s nami pracoval výborne, prevzal nás vo veľmi ťažkom momente. S Marcelinom sme teraz ako špongie, vstrebávame jeho úmysly čo najskôr- Tréner nám dá veľmi veľa."

"Prvý polčas bol dobrý, najmä prvých 20 minút. Ukázali sme, akým Athletic chceme byť - presing, ofenzíva, vertikálna hra. Barcelona má však najlepšieho hráča na svete, Messiho, ktorý robí rozdiel. S našou prácou môžeme byť spokojní."

"Nechýba nám sebadôvera. Je pravda, že v predchádzajúcich sezónach bola naša úroveň v obrane fantastická, ale Messi strelil pekné góly a s týmto sa nedalo veľa urobiť. Všetko robí dobre, je ťažké čeliť špičkovým hráčom."

zdroj: as.com marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-01-07 15:58:11
Ani Iñaki nezahral zle je to super hráč rýchly , silný ? aj on by pomohol Barce ako Griezmann a Brejtvejt dokopy ?