Včerajší zápas na San Mamés bol ukážkou schopností Pedriho a Messiho, ale nemôžeme zabudnúť ani na ďalších hráčov, ktorých je možné za ich výkon pochváliť. Médiá píšu predovšetkým o Dembélém, ale aj o Griezmannovi.

Francúzsky krídelník sa nakoniec dokázal zotaviť zo svojich zranení a bol schopný dostať svoju hru na vysokú úroveň. Na to, aby sme videli Dembélého verziu z Borussie Dortmund, sme si v Barcelone museli počkať 3,5 roka, ale katalánsky denník Sport tvrdí, že je dobré, že Barcelona v hráča neprestala veriť. Dembélé sa včera objavil v základnej zostave po druhýkrát v rade a v priebehu prvých 20 minút dvakrát vystrelil na bránku súpera. Okrem toho nestrácal lopty a prijímal dobré rozhodnutia. Okrem toho je potrebné vyzdvihnúť jeho prácu v obrane. Ak si krídelník udrží takúto úroveň hry aj naďalej, bude určite hráčom základu Barcelony a to predovšetkým kvôli jeho schopnosti hrať jeden na jedného. Ostáva dúfať, že sa mu budú vyhýbať zranenia.

Výkon Griezmanna môžeme zhodnotiť ako o niečo diskrétnejší, ale bez tak je možné označiť ho ako vydarený. Bývalý hráč Atlética Madrid asistoval Messimu na tretí gól v zápase, k tomu pridal 8 získaných lôpt či zaznamenal tri úspešné sklzy. Dokonca vytvoril 3 gólové príležitosti, rovnako ako Pedri a Dembélé. Pri týchto údajoch je možné mu odpustiť 10 stratených lôpt a jeden faul. Pri lopte bol celkovo 58-krát, z toho zaznamenal 32 presných prihrávok.

zdroj: sport.es mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
tunno Premium
2021-01-07 12:20:02
Grizman bieda 1 dobry moment za zapas.
2021-01-07 12:21:52
I keď sa snaží griezman do koncepcie barca nepasuje treba ho predat