Nad budúcnosťou Lea Messiho visí veľký otáznik, nakoľko zmluva s Barcelonou mu končí už v júni. Agustí Benedito, kandidát na prezidenta FC Barcelona, fanúšikov svojimi vyhláseniami znepokojil ešte viac.

Na otázku o ďalších krokoch kapitána prvého tímu Blaugranas, Benedito na rovinu uviedol: "Udržať Messiho by bola pre klub tá najlepšia správa, ale nie som veľmi optimistický," povedal v rozhovore pre ESPN. "Páčilo by sa mi, ak by vo svojom poslednom rozhovore povedal, že si želá, aby zostal v klube, ale nepovedal to a teraz si musíme počkať a potom uvidíme. Pravdou je, že som pesimista. Musíme mať na pamäti, že v auguste povedal, že po 20 rokoch by rád odišiel a nepovedal, čo by chcel urobiť," povedal Benedito.

"Najpravdepodobnejší scenár, ktorý vidím, je, že nás opustí v polovici roka. Vzhľadom na situáciu v klube si myslím, že je dôležité, aby zostal v Barcelone. Chápe, aké 2 nasledujúce roky nás čakajú. Je tu už 20 rokov, je fanúšikom Barcelony a myslím si, že situáciu chápe," dodal.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-01-09 11:09:22
K čomu je to dobré, takéto vyhlásenia. Sam Leo sa tým zaoberať nechce lebo sa chce sústrediť na hru tak nech sa oni sústredia na voľby bez toho aby sa tam dostali po jeho chrbte. Podľa mňa tieto vyhlásenia Lea len u tvrdia že ho tu väčšina nechce. Áno je dobre to vedieť popredu pre budúcnosť. No na nákupy nie sú prachy a rokovať a dávať vyhlásenia o naj hráčovi by mlo až úradujúce vedenie
2021-01-09 13:09:18
jasné ak vyhrá on tak určite odíde