Sergio Busquets nedávno odohral 600. zápas za Barcelonu. Pri tejto príležitosti poskytol krátky rozhovor, ktorý zverejnila BarçaTV.

Jubilejný zápas

"Som šťastný a hrdý na to, že som dosiahol takýto počet zápasov. Okrem mňa to dokázali už len traja hráči. Títo hráči zohrali dôležitú úlohu v histórii Barcelony a futbalu na svete. Mám radosť z toho, čo som počas doterajšieho dobrodružstva v klube zažil, vďaka spoluhráčom v tíme a členom trénerského štábu som mal možnosť prežiť fantastický zážitok. Dúfam, že budem mať možnosť odohrať ešte mnoho zápasov."

Najlepšie momenty

"Vždy sa dobre spomína na prvý gól, v mojom prípade to bol gól v Lige Majstrov v zápase s Bazilejom. Bol to rok, počas ktorého sme získali šesť trofejí. Bol to úžasný zážitok, mal som možnosť tráviť každý deň so skvelými hráčmi, rozvíjať sa, vyhrávať tituly. To všetko je dôvodom, prečo ten rok patrí medzi moje obľúbené spomienky."

Situácia mužstva

"Pokiaľ ide o výsledky, tak neboli také, aké sme očakávali. Ale vedeli sme, že ideme po dobrej ceste. Mali sme svoje príležitosti, ale nedokázali sme ich premeniť vo výsledok, pretože na začiatku sa nám často pritrafili hlúpe chyby. Mužstvo je čoraz pevnejšie, viac si veríme. Vytvárame si príležitosti a strieľame góly, vďaka tomu je to značne jednoduchšie. Snáď takto budeme hrať aj naďalej a budeme silnejší."

Španielsky superpohár

"Vkladáme do toho veľké nádeje, pretože posledné zápasy sme vyhrali dobrým štýlom, chceme v tom pokračovať aj na tomto krátkom turnaji. Sme blízko k prvej trofeji v sezóne, budeme o ňu bojovať."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.