Po výhre nad Realom Sociedad v semifinále Španielskeho pohára sa pre novinárov postavil aj Riqui Puig.

"Nebol som sa zozname exekútorov pokutových kopov, ale chýbal jeden hráč. Prvý som povedal, že chcem ísť. Tým som si bol istý. Mal som veľkú túžbu predovšetkým preto, aby som oslavoval prvý gól v prvom tíme."

"Ak by Antoine premenil, vyhrali by sme skôr, to je pravda. Z gólu mám veľkú radosť aj z postupu do finále, predovšetkým vzhľadom na mužstvo. Zaslúžili sme si to. Real nepremenil niekoľko pokutových kopov, my tiež. Antoine nedal a jeho gól mohol byť rozhodujúci."

"Nikdy neviete, kam to namierite, až pokiaľ si nevezmete loptu a nepostavíte ju na biely bod. Keď som ju chytil, vedel som, že to dám a vystrelil som s plným presvedčením."

"Nikdy som nestratil úsmev z tváre. Som celkom veselý chalan a dokonca aj keď nehrám, všetko vychádza veľmi dobre - mám rodinu, som zdravý a skutočne sa nemôžem sťažovať. Ak mi Ronald Koeman bude dávať šance, budem mu za to vďačný a využijem to. Ak nie, budem naďalej pracovať."

"Nikdy nehodím uterák, najmä po toľkých rokoch v klube. Stálo ma veľa, aby som sa dostal do prvého tímu a teraz, keď som tu, nikdy sa nevzdám."

zdroj: movistar marca.com
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2021-01-14 09:20:03
Moudře mluví.
2021-01-14 09:22:28
"Ak by Antoine premenil, vyhrali by sme skôr, to je pravda".... takže Grizzy je taký borec, že radšej prestrelil, aby mohol byť Ruqui hrdina :D :D ...rešpekt Tonovi