Leonardo, športový riaditeľ PSG, v rozhovore pre France Football potvrdil, že Paris Saint-Germain má záujem získať kapitána FC Barcelona do svojich radov.

Špekulácie novinárov sa tak potvrdili. PSG chce podpísať Messiho, no konkurencia bude tvrdá, pretože o Argentínca bude počas leta obrovský záujem. Messimu totiž končí zmluva už 30. júna a nový zamestnávateľ ho môže získať na základe voľného prestupu.

"Špičkoví hráči ako Messi sa na zozname PSG nachádzajú stále. Samozrejme, teraz nie je čas, aby sme o tom hovorili alebo o tom snívali. Ale sedíme za veľkým stolom s klubmi, ktoré túto záležitosť pozorne sledujú. Teda, vlastne ešte nesedíme, ale máme tam rezervované miesto. Pre istotu. Štyri mesiace do konca sezóny je vo futbale večnosť, najmä počas tohto obdobia," vyhlásil Leonardo.

Médiá okrem toho uvádzajú, že PSG má záujem predĺžiť zmluvu ako v prípade Neymara, tak aj Kyliana Mbappeho, no tento cieľ nebude lacný, práve naopak. Môže to mať veľký vplyv na financie PSG a teda aj na možnosť príchodu Messiho do Parku Princov.

Zaujímavosťou je, že PSG a Barcelona sa o mesiac stretnú v prvom zápase osemfinále Ligy Majstrov. Ten je na programe už 16. februára. Katalánske médiá v tejto súvislosti považujú terajšie načasovanie vyhlásení športového riaditeľa PSG za účelové v snahe destabilizovať Barcelonu.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
airman Premium
2021-01-19 11:34:15
To by bolo beštiálne trio ?
2021-01-19 11:44:33
V tom prípade treba tvoriť zostavu viac menej bez neho, aby na jeseň Barca nešla od nuly.