Ramón Juan, brankár UE Cornellà, bol jedným z hrdinov včerajšieho pohárového zápasu s Barcelonou. Chytil dvojicu pokutových kopov a svojmu mužstvu zabezpečil možnosť zahrať si predĺženie. Po skončení zápasu poskytol rozhovor pre médiá.

Pokutové kopy

"Rozprávali sme sa o tom s trénerom brankárov. Videl som ako Pjanić zahráva jedenástky v Juventuse. Tam vystrelil zvyčajne do pravej strany. V prípade Dembélého jedenástky to bola čistá intuícia a jednoducho som zostal stáť v strede bránky. Urobil som to, pretože mi to povedal môj inštinkt."

Zápas

"Bránili sme dobre, boli sme organizovaní v defenzíve. Ale hrali sme proti Barcelone. To mužstvo má hráčov, ktorí dokážu rozbiť defenzívu súpera. Chýbalo nám veľa hráčov a došlo nám palivo."

Prvý brankár v histórii, ktorý Barcelone chytil 2 penalty v jednom zápase

"Nevedel som, že Barcelona doteraz nemala zápas, v ktorom by nevyužila dve penalty. Ale vedel som, že ja som v mojom živote nikdy predtým nechytil dve penalty v jednom zápase."

Po skončení zápasu Ramón Juan poprosil Marc-André ter Stegena o dres, hoci Nemec do zápasu nezasiahol a sedel len na lavičke náhradníkov.

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-01-22 11:28:49
Ramón Juan - hráč zápasu jednoznačně.
2021-01-22 11:31:15
mal viacero skvelých zákrokov a tie penalty už boli len čerešnička na torte v jeho podaní .... určite MOTM