Guillermo Fernández Romo, tréner Cornellà, na tlačovke po zápase s Barcelonou uviedol, že jeho hráči predviedli dôstojný výkon.

Výsledok

"Ak niekto nedosiahne požadovaný výsledok, musí sa uspokojiť s niečím iným - postojom, zámerom... Mám dojem, že do 80. minúty bol zápas vyrovnaný z každého pohľadu. Dembélého gól zmenil zápas. Výsledok nehodnotím dobre, ale okrem toho cítim hrdosť a veľmi si cením mojich hráčov."

Ramón Juan

"Už 3 roky je v klube brankárom základu, teraz má 21 rokov. Donedávna ťahal v lige sériu 73. zápasov. Dnes odohral vynikajúci zápas. To, čo urobil, je veľmi dôležité. Je pravda, že súperi v našej lige až tak neútočia. Prvá penalta bola odpískaná po našej chybe v obrane, druhá vyvoláva väčšie pochybnosti. Vďaka nášmu brankárovi sme boli v hre do poslednej minúty."

Čo vám chýbalo?

"Myslím si, že sme nemali dostatok čistých šancí, aby sme sa ujali vedenia. Barcelona, to sú majstri sveta, ako Lenglet, reprezentanti ako Araujo, a my sme hráči zo Segunda B. Bohužiaľ sme neboli efektívni v situáciách, vďaka ktorým sme predtým vyhrávali zápasy. Chýbala nám finálna prihrávka, rozhodujúca strela."

Boj do konca

"Taký bol plán - mať šancu do poslednej minúty. Človek sa o to usiluje celým svojím srdcom, dokonca aj vtedy, ak nohy prestávajú poslúchať. Trpeli sme z pohľadu fyzického aj psychického, ale podľa mňa sme mali pomerne veľkú kontrolu nad zápasom. Barcelona bola lepšia po každom striedaní - Busquets, Pedri, Dembélé..."

Predĺženie

"Copa del Rey sme nemali vyhrať. Nemali sme žiadne očakávania, keď sme natrafili na Atlético, Barcelonu. Chceli sme len zahrať najlepšie ako to bolo možné a využiť naše šance do samotného konca."

Aký to bude mať vplyv na celú sezónu?

"Možnože si budeme viac veriť. Nikdy sme nemali problémy s motiváciou, minimálne odkedy som trénerom ja. Skúsenosti z týchto zápasov nám možno pomôžu v nasledujúcich stretnutiach."

zdroj: as.com marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2021-01-22 12:46:31
Vyradili aj atletico takže dobrý super to bol
2021-01-22 15:28:44
Prehra s Bilbaom je OK. To je iné mužstvo. No hrať na predĺženie s takýmto súperom plus nepremenil 2 penalty je presne taká istá hanba ako vypadnutie Realu. Za takéto sa hráči môžu smelo veľmi hanbit. A ze vyradili Atletiko neznamená ze mame dôvod hráčov ospravedlňovať. Pre mňa je tento zápas najväčším prepadákom. Poštár, kuchár klampiar a mesiar príde z roboty a uhra remízu s Barcelonou. Akože aj trápne. Hneď ak by za Barcelonu iba B mužstvo alebo nejaký dorast nastúpil tak to musí výsledok odzrkadlit. Proste prepadák.