Kandidát na prezidenta poskytol rozhovor katalánskym médiám na tému svojich volebných plánov a porozprával aj o ďalších kandidátoch.

"Keď som bol prezidentom, Real Madrid nevyhral Ligu Majstrov ani raz. Škoda, že to skončilo takto a pritom máme najlepšieho hráča na svete. Ak budem opätovne zvolený, dúfam, že sa nám podarí situáciu otočiť."

"Čítal som, že PSG vykazuje stratu, takže uvidíme, či si bude môcť dovoliť rôzne prestupy. Požiadal by som o väčšiu úctu v konaní proti nám, pretože nás to môže destabilizovať. Aj my musíme preukázať rešpekt. Nenechám sa zatiahnuť do tejto hry. Ak chce PSG byť súčasťou elity a vzorom, nemal by hovoriť o prestupoch."

"Máme morálku víťazov, pretože pracujeme, aby sme vyhrali. Necítim sa ani ako favorit, ani ako víťaz. Bola by to neúcta."

"Jedna kandidatúra si privlastnila Xaviho a Jordiho Cruyffa, ale tí to popreli. Nemám im čo vytknúť, mám s nimi dobrý vzťah, ale nie sú súčasťou mojej kampane."

"Som najlepšia možnosť, pretože mám väčšie skúsenosti, som lepšie pripravený a to mi dáva pokoj, aby som veci analyzoval s rovnakým odhodlaním ako zvyčajne."

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-01-26 12:08:25
Nebyl to Laporta, kdo zmínil, že chce Haalanda např? Tak proč řeší, že chce úctu, aby PSG neřeklo, že chce Messiho? Zloděj křičí, chyťte zloděje.
2021-01-26 12:28:11
Potrebujeme konecne silneho prezidenta ktoremu sa perez a jeho kumpani nebudu smiat do ksichtu. Dost bolo madridskej protekcie najma v radoch rozhodcov