Ronald Koeman na včerajšej tlačovej konferencii pred dnešným zápasom s Athletic uviedol, že Barcelona v súčasnosti nie je pripravená na to, aby vyhrávala veľa trofejí. Na tieto slová zareagoval aj Víctor Font, jeden z kandidátov na prezidenta.

"Slová Koemana na dnešnej tlačovej konferencii poukazujú, že Barcelona nemá vôbec žiadny športový projekt, kvôli čomu klub trpí už dlhší čas. Jedným zo spôsobov ako čo najlepšie uspokojiť túto potrebu, je príchod Érica Garcíu. Musíme pomôcť, aby mal čo najlepší tím, ktorý by mohol ašpirovať na zisk trofejí v tejto sezóne," uviedol Font.

Faktom zostáva, že Barcelona má v zadných radoch problémy. Gerard Piqué je dlhodobo zranený, Samuel Umtiti sa po dlhodobom zranení postupne dostáva do hry, Clement Lenglet je formou úplne mimo. Éric García by mužstvu vedel veľmi pomôcť. Stopér Manchestru City môže prísť zadarmo v lete, alebo už teraz v januári za menší poplatok. Font je za to, aby prišiel už teraz.

"García je prestup, ktorý tréner aj športové riaditeľstvo požadujú, pretože Copa del Rey sa dostáva do rozhodujúcej fázy, blíži sa aj Liga Majstrov a Realu Madrid sa v La Lige nedarí. Musíme pomôcť, aby sme mali čo najlepší tím v boji o tituly v tejto sezóne," dodal Font.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
2021-01-31 11:29:45
Garcia teraz je blbosť. Mame stoperov. Ešte sa vráti aj pique. Lenglet je síce mimo ale menej dôležité zapasy kludne môže hrať. Umtiti to isté. Musi mu ale vydržať koleno. Za mna je stopérska dvojica minimálne do návratu piqueho jasná. Lenglet a umtiti môže robiť backup. Navyse Garcia neni hráč co by sa hne uvelebil v zaklade. A v ďalšej sezóne tiez nie. Možno vôbec ak araujo a mingueza budu slapat.
2021-01-31 11:31:13
Font ma s tým Garciom už štve. On si asi myslí, že s Garciom vyhráme LM.