Antoine Griezmann poskytol po výhre nad Athletic Club rozhovor pre médiá.

Chutí víťazstvo lepšie v zápase, v ktorom si strelil gól?

"Vždy je dobré vyhrať. Ťaháme sériu víťazstiev, chceme v tom pokračovať. Dnešný zápas bol ťažký, súper na nás vytváral tlak, neumožnil nám hrať. Ale keď sme sa dostali do vedenia 2:1, boli sme pokojnejší."

V prvom polčase ste boli značne lepší, ale vyrovnávajúci gól vniesol trochu zmätku. No opäť raz v tejto sezóne ste ukázali svoj charakter a zápas ste vyhrali.

"Áno, Athletic po strelení gólu naďalej útočil, ťažko sa nám vyvážala lopta. Našťastie sa nám v druhej polovici druhého polčasu podarilo streliť gól. Sme v dobrej forme, chceme hrať takto aj naďalej, budeme po celý čas pracovať."

Po strelení gólu si pribehol k rohovej zástavke, kde stáli náhradníci. Chcel si, aby tento gól oslavovali všetci, aj hráči z lavičky?

"Áno, pretože je to ocenenie pre všetkých. Hráme každé tri dni, pracujeme spolu. Niekedy sedíte na lavičke, inokedy vybiehate na trávnik, ale mužstvo je jednotné a tešíme sa spolu."

Nerád hovoríš o štatistikách, ale v januári si strelil už 5 gólov.

"Áno, užívam si hru a čas strávený s tímom. Vieme, že mu môžem dať ešte oveľa viac. Naďalej budem pracovať a dávať zo seba všetko. Niekedy lopta padne do siete, niekedy nie, ale je potrebné udržať si sebadôveru a pracovať."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2021-01-31 23:32:50
Tak nech sa ti dari aj nadalej!
2021-01-31 23:35:08
Mingueza vraj venoval svoju asistenciu Johannovi