Katalánska televízia TV3 prináša veľmi zlé informácie o zdravotnom stave Ansu Fatiho. Televízia tvrdí, že mladý krídelník pred dvoma týždňami absolvoval ďalšiu operáciu kolena a v súčasnosti nie je vylúčený ani tretí chirurgický zákrok.

18-ročný odchovanec La Masie sa zotavoval zo svojho zranenia kolena, ktoré utrpel ešte v novembri 2020, no rekonvalescencia neprebiehala tak ako by mala a Dr. Ramon Cugat v dôsledku toho rozhodol, že potrebná bude ďalšia operácia. Katalánsky klub túto skutočnosť pred verejnosťou utajil, pretože samotný Fati aktuálnu situáciu berie veľmi zle a sám o to požiadal. Pocity hráča však nezlepšila ani druhá operácia. Prípadná tretia operácia by ho vyradila z hry do konca prebiehajúcej sezóny. V jeho veku je však najdôležitejšie vyliečiť zranenie úplne.

Koleno v prípade Ansu Fatiho je stále opuchnuté a zle znáša pracovné zaťaženie. Hráč údajne uvažoval aj o liečbe mimo klub, aby dosiahol žiadané výsledky. Dr. Cugat v súčasnosti udržiava stály kontakt s lekármi v klube a má nad všetkým dohľad. V súvislosti s touto správou pripomenieme, že Ronald Koeman na poslednej tlačovej konferencii uviedol, že Fati bude potrebovať viac času na úplne zotavenie a nechcel uviesť konkrétny dátum návratu na trávniky.

zdroj: TV3
foto: twitter

Diskusia

16 komentáre
2021-02-05 14:32:57
Menší preklep v článku. Predpokladám, že tá operácia bola v novembri 2020 nie 2019.
2021-02-05 14:35:11
Sakra, toto nám aj Fatimu fakt nechýbalo. Škoda, strašne ma to mrzí, lebo som sa na neho tešil. Všetci sa určite zhodneme, že teraz je najdôležitejšie to doliečiť úplne aj za cenu, že by si už nemal zahrať v tejto sezóne.