Manuel Pellegrini na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou pochválil svojich hráčov za rovnocenný boj so súperom.

"Tento zápas mal dve tváre, v jednej časti sme bojovali ako rovný s rovným. Druhá tvár je výsledok. Vypadli sme z Copa del Rey a teraz sme nezískali 3 body, hoci sme dokázali, že sme schopní to urobiť. Nemôžeme byť spokojní, pretože sme mali osobnosť, aby sme sa pokúsili vyhrať. Messi hneď po svojom príchode vyrovnal a potom prišiel vlastný gól a nakoniec tretí."

"Vypadnutie z Kráľovského pohára nás veľmi zamrzelo, pretože pracujeme a veríme si. Postup do semifinále nám unikol kvôli peknému gólu, cítime sa bezmocní, ale veríme si. V lige budeme hrať aj naďalej s nádejou, že niečo vybojujeme, pretože si to zaslúžime."

"Fekir je angažovaný, má veľký vplyv na našu hru. Neskóruje, pretože len čo sa priblíži k pokutovému územiu, je faulovaný."

"Odohrali sme skvelý zápas, boli sme dostatočne oddýchnutí, aby sme ukázali dobrý rytmus. Striedanie sa vždy môžu vnímať odlišne, ale existujú rôzne dôvody, aby sme ich zaviedli v tomto momente alebo inom."

"Hrali sme proti mužstvu, ktoré bolo lepšie ako my, čo len poukazuje na našu osobnosť. Radšej prehrám bez toho, aby som zradil našu ideu hry, než aby som sa cítil horší od samého začiatku. Vždy sa snažíme myslieť na to, že sme lepší. Po tomto týždni sme frustrovaní, ale môžeme súperiť."

"O individuálnych výkonoch sa s hráčmi rozprávam v súkromí. Vlastný gól je jednoducho smola."

"Aj keď sa veľa hovorí o intenzite a taktike, vo futbale robí rozdiel technika. Rozhodujúce sú individuality a Messi je najlepší na svete. Vždy, keď sa dostane na trávnik, robí rozdiel. Neodpúšťa a postaral sa o to, že Barcelona sa dostala do hry. Betis však dokázal súperiť aj s ním."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-02-08 12:25:02
Peter Pellegrini si zmenil identitu a šiel trénovať Betis výborný plán ako pozbierať čo najviac podpisov pre stranu Hlas
2021-02-08 15:56:13
Sympaťák člověk a dobrý trenér, uměl bych si jej představit v Barce, i když teď už asi ne. A jako jeden z mála by mi nevadil, že má za sebou Real.