V poslednom zápase PSG sa Angel Di Maria a Marco Verratti zranili a ich účasť v prvom zápase osemfinále Ligy Majstrov proti Barcelone je otázny. Médiá prinášajú informáciu, že Argentínec zápas zrejme nestihne.

RMC Sport a Le Parisien sa zhodujú, že Argentínčan má problémy s pravým stehnom a hoci nie sú vážne, podľa všetkého bude Mauriciovi Pochettinovi v zápase na Camp Nou chýbať. Sám tréner na tlačovej konferencii povedal len to, že potrebné budú ďalšie vyšetrenia. Všetko poukazuje na to, že Di Maria by musel veľmi riskovať, aby si na Camp Nou zahral a mohol by si zranenie ešte zhoršiť. Tomu však klub chce zabrániť. Médiá sú si zatiaľ isté v tom, že Di Maria vypadne zo zápasu Francúzskeho pohára a Ligue 1 bezprostredne pred súbojom s Barcelonou.

V prípade Marca Verrattiho je situácia oveľa priaznivejšia. Talian bol v zápase s Marseille nakopnutý do bedra a zajtra by si ešte mal oddýchnuť, no najneskôr cez víkend sa vráti do zostavy Parížanov. Proti Barcelone by mal byť trénerovi k dispozícii. Ďalším hráčom, ktorý vynechá zápas Francúzskeho pohára, je Keylor Navas. Brankár urobí všetko preto, aby sa zo svojich problémov zotavil a na Camp Nou mohol chytať.

zdroj: sport.es mundodeportivo sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-09 13:05:18
Zranených hráčov máme aj my. Najväčší problém budeme mať v obrane. Som zvedavý, či sa dá Araujo dokopy aj keď to tak zatiaľ nevyzerá. Dovolím si povedať, že PSG má silný len útok a proti našej deravej obrane to budú mať o niečo ľahšie. Aj keď oni tiež nemajú žiadnu slávu v obrane. Očakávam dosť náročný zápas, ale my máme obrovskú výhodu a tou je Messi. Dúfam, že sa zajtra alebo cez víkend nezraní, lebo to by sme boli potom v ...