Ander Herrera bol hosťom programu 'El Larguero', ktorý vysiela rozhlasová stanica Cadena SER. Hráč Paris Saint-Germain veľmi úprimne porozprával o blížiacom sa dvojzápase s Barcelonou a o možnom príchode Lea Messiho do Paríža.

"Od septembra vidím, že Neymar je veľmi angažovaný, chce získať všetky možné trofeje. Myslím si, že jednoznačne prevzal vedenie projektu. Je to rodený líder. Mbappé zas bude jedným z najlepších hráčov dekády. Nie je potrebné ho nútiť, aby viedol projekt. Obaja majú zmluvy do roku 2022 a je logické, že sa o nich hovorí. Je to bežná súčasť každej sezóny, ale oni sa koncentrujú na PSG."

"Bolo mi povedané, že mať v tíme Neymara, Mbappého a Messiho je nemožné kvôli finančnému Fair Play, aj keď neviem, ako to funguje. Vo futbale som videl už všetko. Na mieste City, ak by som si mal vybrať, určite by som vsadil na Messiho vzhľadom na jeho charakteristiku. Na mieste Realu by som si vybral Mbappého."

"V minulej sezóne, keď všetci v Barcelone hovorili o Neymarovi, nám sa to nepáčilo. Z tohto dôvodu teraz nebudem hovoriť o hráčovi Barcelony. Veľmi rešpektujem ten klub, jeho trénera a aj Messiho a nebudem do toho zasahovať. Nepovažujem to za neúctu, ale nebudem to robiť."

"Leo Messi je najlepším hráčom, akého som videl a proti akému som hral."

"Nemyslím si, že v zápase s Barcelonou je nejaké mužstvo favoritom. Jedno z mužstiev má Messiho, takže šance sú minimálne 50 na 50. Pre mňa bude kľúčové, či sa Messi bude cítiť pohodlne. Kontrolovať je potrebné aj nábehy De Jonga. Neviem, či Araujo zahrá, ale je veľmi rýchly, vďaka nemu môže Barcelona hrať s obrannou líniou vyššie. To by mohlo poznačiť zápas."

"Pedri ma prekvapil. Po prvýkrát som ho videl v zápase Las Palmas s Realom Zaragoza a zdal sa mi oveľa nevyrovnanejší. Myslím si, že bude úžasným hráčom."

zdroj: cadena ser as.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-02-09 19:46:26
Konečne rozumný názor z tábora PSG
2021-02-09 20:29:01
S tým čo je v názve plný súhlas