Tréner FC Sevilla sa zúčastnil tlačovej konferencie pred zajtrajším zápasom s Barcelonou, na ktorej okrem iného uviedol, že Jesus Navas nebude zajtra k dispozícii kvôli zdravotným problémom.

Ťažkosti

"Bude to pekný dvojzápas, ktorý nás veľmi teší. Semifinále musí byť náročné. Barcelona je vo veľmi dobrej forme, vieme, že to bude ťažké, ale teší nás to, že máme možnosť prekonať tieto ťažkosti a súperiť s takým tímom ako Barcelona."

Zranenia

"Navas nebude môcť hrať. Fyzický stav... všetci vieme, že sezóna je náročná, nemôžeme to zmeniť. Musíme sa sústrediť na našu zodpovednosť a na radosti, ktorý sú užívame vo všetkých súťažiach. Semifinále vždy poteší bez ohľadu na súpera. Na túto výzvu musíme byť čo najlepšie pripravení."

Porovnania s ligovým zápasom

"Predchádzajúce zápasy sú už veľmi ďaleko, teraz sa objavia nové. Súper je rovnaký, ale ani my, ani oni už nie sú rovnakým mužstvom, pretože sa rozvíjajú. Obe mužstvá sú v dobrej forme."

Ocampos

"Je to vážne zranenie, nebude hrať dlhší čas a ide o dôležitú časť sezóny. Vieme, ako je Ocampos pre náš dôležitý, vždy, keď bol dostupný, tak hral. Nemôžeme však prestať, musíme dôverovať dostupným hráčom, pretože oni budú hrať."

Možné sankcie

"Počkám si na rozhodnutie Súťažného výboru."

Barcelona

"Je v dobrej forme, nielen Messi, ale veľa hráčov prezentuje vysokú úroveň. Bude to dobrý zápas a fakt, že ide o semifinále, je ďalšou motiváciou."

Bordalas

"Povedal som už všetko, čo som mal povedať. Sústredíme sa na zápas. Jedinou obeťou je tu Lucas Ocampos."

Koeman

"Vidím jeho ruku vo všetkých herných aspektoch. Zvonku si myslím, že práca Ronalda Koemana je veľmi dobrá."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-09 21:36:35
Už počujem zajtra českého komentátora na šport 1 Žilén Lopetegi
Franšisku Trinkau ??