Aleix Vidal, niekdajší hráč FC Barcelona, ktorý v súčasnosti pôsobí v FC Sevilla, bude mať zajtra možnosť nastúpiť proti svoju bývalému klubu, najmä keď je zranený Jesus Navas.

Barcelona

"Tam nemôžete prehrať ani v priateľskom zápase. Tlak je obrovský, musíte bojovať o všetko."

Slabé stránky súpera

"Nemajú ich, hoci môžu byť slabší v obrane kvôli zraneniam. Barcelona je však aj naďalej jeden z najlepších tímov na svete. Od zálohy vpred ľahko riešia problémy, ktoré môžu mať vzadu. Zápas bude pomerne vyrovnaný. Veríme si. V posledných piatich zápasoch sme neinkasovali gól."

Pozícia v mužstve

"Bol som prakticky mimo zostavu, rozhoduje tréner. Nebol som súčasťou jeho plánov. Mohol som len pokračovať vo svojej práci, nechcel som odísť. Veril som, že Seville môžem niečo dať. Psychicky som si poradil, všetko záviselo odo mňa. Teraz sa mi darí."

Zranenie Ocamposa

"Nie som odborník, na mieste sa mi zranenie nezdalo vážne. Bol som pri tom, keď mu odstránili bandáž. Nevidel som opuch a nemyslel som si, že to bude niečo veľmi zlé. Nebude hrať mesiac či dva, ale nie je to nič, čo by mohlo byť znepokojujúce."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
8JK8 Premium
2021-02-09 20:44:59
Veľká pravda veď sa stačí pozrieť počas zápasu do fóra tu sa neodpúšťa zlých 5 minút nieto zápas ? Koeman bol po prvých zápasoch už jednou nohou von z klubu ?
2021-02-09 21:37:26
Na force sú nekompromisní Kati?