Ivan Rakitić po výhre nad Barcelonou poskytol rozhovor pre médiá.

Zhrnutie zápasu

"Hrali sme jednotne a čakali sme na náš moment. Ten nakoniec prišiel a získali sme veľmi zaujímavý a pozitívny výsledok. Dôležité je, že si všetci sevillistas užili tento večer. Mužstvo chcelo odohrať skvelý zápas a bojovalo do konca a táto práca sa nakoniec vyplatila. Výsledok 1:0 je niečo iné ako 2:0. Sme veľmi spokojní a hrdí na víťazstvo a na spôsob, akým sme ho dosiahli, nielen vďaka tým, ktorí boli na trávniku, ale aj tým, ktorých podporu bolo počuť z tribún."

Odveta

"Vieme, že ešte nič sme neurobili. Zostáva nám druhý zápas na dokončenie v Barcelone. Je potrebné pogratulovať tímu, ale na Camp Nou to bude ťažké, pretože hráme proti jednému z najlepších mužstiev na svete. Budeme musieť zlepšiť mnoho vecí. Barcelona je mužstvo, ktoré má veľa talentu a veľa možností ako útočiť. Čaká nás ťažký boj."

Gól

"Spozoroval som prázdny priestor. Viac ako gól ma teší prístup tímu a jeho úsilie do samotného konca. Chceli sme získať dobrý výsledok a bol som schopný pomôcť prostredníctvom streleného gólu. Neoslavoval som ho, pretože mám v sebe množstvo sympatií a rešpektu. V Barcelone som strávil 6 úžasných rokov a rešpekt je viac, než všetko ostatné. Teším sa z gólu, ale bol to čudný moment."

Gól Koundého

"Ani on sám nečakal takýto gól. Prešiel cez dvoch hráčov súpera, je to jeho silná stránka, pretože často útočí a len zriedkavo zostáva v strede obrany. Mám z neho veľkú radosť, pretože gól bol mimoriadne dôležitý."

Stretnutie s bývalými spoluhráčmi

"Dlhé roky sú mojimi priateľmi, veľa sme spolu prežili. Pýtal som sa ich ako sa majú oni a ich rodiny."

Zápas s PSG

"Vždy vsadím na Barcelonu. Po Seville je toto moje mužstvo a ja im vždy držím palce, to je jasné."

zdroj: cadena cope
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-11 10:25:40
Súhlasím s jeho odchodom len za mňa odišiel so zbytočným hejtom to je škoda