Tréner FC Sevilla po zápase s Barcelonou neskrýval svoju radosť z výkonu svojho mužstva, hoci poznamenal, že Andalúzanov čaká ešte náročná odveta na Camp Nou.

Zhrnutie zápasu

"Mužstvo odohralo veľmi dobrý zápas proti skvelému tímu, ktorý k semifinále pristúpil vo vynikajúcom okamihu. Chalani hrali na vynikajúcej úrovni, darilo sa nám a dobre sme bránili. Bol to pekný zápas proti mimoriadnemu súperovi a teraz zostáva to najťažšie, čiže odveta v Barcelone. Sme v polovici dvojzápasu a nemám viac čo povedať. Hráme s Blaugranas a vieme, ako komplikovaná úloha nás tam čaká."

Šance

"Museli sme odviesť skvelú prácu, ako z pohľadu obrany, tak aj ofenzívy a mužstvo to urobilo. Barcelona, logicky vzhľadom na svoju kvalitu, mala taktiež svoje šance na strelenie gólu. My sme však takisto mohli streliť o jeden gól viac. Bol to pekný zápas medzi dvojicou tímov, ktoré hrajú s loptou a hľadajú bránku súpera. Stále nie je nič rozhodnuté."

Výkon brankára

"Predviedol dvojicu skvelých zákrokov, jeden za stavu 0:0 a druhý v koncovke po priamom kope Messiho. Bol na úrovni mužstva, veľmi vysokej úrovni, ale je to jediný spôsob ako súperiť s Barcelonou. Barcelona vás však môže napriek tomu poraziť. Má najlepšieho hráča na svete a elitných hráčov na iných postoch. Okrem toho si myslím, že sa nachádzajú v dobrej forme, čo všetko komplikuje."

Ďalšie výzvy

"Máme množstvo absencií, ale najdôležitejšie je, že hráči prispievajú svojim výkonom a pomáhajú a to dáva väčšiu hodnotu tomu, čo robí mužstvo. Pred výjazdom do Barcelony existuje veľa vecí, ktoré musíme urobiť. Odohráme komplikovaný zápas s Huescou, ktorá porazila Valladolid a mala svoje silné stránky v zápase s Realom Madrid. Súper sa rozvíja a nebude to jednoduché."

zdroj: mundodeportivo.es marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-11 16:04:58
Poďme sa zahrať na Liverpool