Barcelona včera v prvom zápase semifinále Copa del Rey padla na Sánchez Pizjuán, keď prehrala so Sevillou 2:0. Počas zápasu došlo k jednému kontroverznému momentu, po ktorom mohol Mateu Lahoz nariadiť pokutový kop pre Barcelonu.

Suso v spomínanom súboji stiahol Jordiho Albu k zemi už v pokutom území domácich, ale Mateu Lahoz zákrok vytiahol pred šestnástku a namiesto penalty odpískal len štandardnú situáciu. Suso podľa arbitra začal s nedovoleným zákrokom ešte mimo pokutové územie. Po zápase sa k situácii vyjadril aj Pedri, ale Suso jeho reakciu vysmial.

Pedri na svojom účte na Twitteri napísal: "Myslím si, že to bola penalta. Neviem, či začal Albu chytať pred pokutovým územím, či už v šestnástke. Na to je tu VAR, aby rozhodol," komentoval situáciu, v ktorej bol Jordi Alba stiahnutý k zemi. Suso Pedriho slová prezdieľal s množstvo plačúcich emotikonov...

zdroj: twitter
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2021-02-11 13:13:54
úplne zbytočná reakcia od Pedriho. Na jednej strane má možno pravdu, že ak už sa pískal faul, tak sa mohla aj penalta (aj keď si myslím, že ťahanie začalo na hranici 16tky a nie až v nej). Na druhej strane ak si dáme dokopy včerajší zlý výkon a túto reakciu, tak zasa vyzeráme ako banda uplakancov, ktorá sa spolieha len na pomoc rozhodcov.
2021-02-11 13:17:59
Osobne neriešim, či to bol alebo nebol faul. Skôr sa čudujem aký dôvod mal Lahoz to vysunúť mimo 16-tku. Bolo to jasne dnu, takže ak to pískal, lebo videl faul, tak to mala byť penalta. Ešte k tomu Susovi, lebo takých nesympatických blbcov, ktorý vyhrajú raz za čas nad klubom ako Barca a potom lietajú v oblakoch fakt nemám rád. Aby nedolietal po odvete, ale čo už aspoň nám namotivuje hráčov, veď vieme ako nám pekne PSG namotivovalo tím pred remontádou ?