Neymar vo včerajšom pohárovom zápase medzi PSG a Caen musel predčasne opustiť trávnik a teraz je jasné, že zranenie je natoľko vážne, že do prvého zápasu osemfinále Ligy Majstrov proti Barcelone nezasiahne. Dnes to preukázali lekárske vyšetrenia.

Paris Saint-Germain publikoval vyhlásenie po tom, čo sa Brazílčan podrobil lekárskej prehliadke. Francúzsky klub oznámil, že futbalista si poranil priťahovač na ľavej nohe a v závislosti od postupu v liečbe môže klubu chýbať až štyri týždne. Je teda vylúčené, aby sa predstavil v prvom zápase PSG proti Barcelone. Zároveň je otázny aj jeho štart v odvete, ktorá je na programe 10. marca v Parku princov. Aj keby sa Brazílčan stihol zotaviť, chýbať mu bude zápasový rytmus.

Nie je to prvý problém PSG v kádri. Pripomenieme, že v zápase s Marseille sa zranil Angel Di Maria a podľa médií sa na Camp Nou nepredstaví. Zdravotné problémy v poslednom období trápili aj Keylora Navasa, no ten už začal trénovať. Marco Verratti sa pre zmenu zranil taktiež v zápase s Marseille, ale napriek absencii vo včerajšej konfrontácii bude na zápas s Barcelonou pripravený.

zdroj: L'Equipe
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-02-11 18:25:24
Včera jsem koukal na ten zápas a hrůza. Ten chlap neustojí ani jeden osobní souboj, foukne vítr a je na zemi, masakr. Tím jak se snaží dělat ty šaškárny a jak pořád padá, tak všechny deprimuje a tím si sám o ty fauly říká. Brazilským velikánům jako byli Ronaldinho nebo Ronaldo nesahá ani po paty. Tohle už je jeho několikáté zranění od přestupu do PSG a pokud nezmění styl hry a nezačne hrát tymově, tak všechny velké zápasy prosedí doma na marodce.
Marian Premium
2021-02-11 18:51:58
Je to naša výhoda, že nezahrá. Ale stále tam bude kvalita ako Mbappé, takže naša deravá obrana si čisté konto určite neudrží. Uvidíme, čo náš útok... Od efektivity Messiho bude závisieť výsledok zápasu.