Francisco Trincão poskytol krátky rozhovor po výhre nad Deportivom Alavés, v ktorom strelil 2 góly.

Proti Betisu si strelil jeden, dnes dva góly. Koľko ich bude na konci sezóny?

"To všetko preto, lebo s týmito hráčmi sa hrá ľahko. Môžem sa tu ukázať v dobrom svetle, jednoducho je potrebné tvrdo pracovať. Chceme pokračovať v dobrej sérii, z víťazstvo mám radosť."

Sú tieto góly odmenou za tvoje nasadenie a prácu v predchádzajúcich zápasoch?

"Ako som už povedal, všetko je ľahšie ak po svojom boku máte takýchto hráčov. Chcem aj naďalej strieľať góly a pomáhať spoluhráčom. V lige sme vyhrali siedmy zápas v rade, chceme v tom pokračovať."

Mužstvo je psychicky silné, kontaktný gól vám neublížil, dokázali ste zachovať pokoj a hrať si svoj futbal.

"Po góle Alavésu sa veci trochu skomplikovali, ale nedali sme sa, pokračovali sme vo svojej hre, strelili sme ďalší gól a zápas sa potom upokojil."

Čo si myslíš o góle na 3:1?

"Bolo to šťastie, jednoducho šťastie."

Dnes ti na prvý gól prihral Ilaix Moriba, ktorý debutoval na Camp Nou. Je to ďalší mladý hráč, ktorý prichádza do mužstva Barcelony. Čo si o ňom myslíš?

"Je veľmi dobré, že Barça má vo svojich radoch tak talentovaných hráčov. Teší ma debut Ilaixa, je to pre neho určite jedinečný zážitok. Teraz myslíme na ďalšie zápasy a výzvy."

zdroj: BarçaTV
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-02-13 23:32:52
Trincao dneska výborne
2021-02-13 23:39:03
vravel som este davno ked ho odpisovali.......ten chlapec ma potencial urcite nebude len priemerny hrac ale ma co ponuknut.......len potrebuje cas a hlavne dobreho trenera co ho posunie.......doteraz bol taky trochu spiaci neprebudeny, ale potencial tam je......