Mauricio Pochettino po výhre PSG 2:0 nad Nice sa na tlačovke po zápase vyjadril už aj v utorňajšiemu zápasu s Barcelonou v Lige Majstrov. Tréner Parížanov ubezpečil, že jeho tím bude na zápas proti Blaugranas pripravený.

"Na Barcelonu musíme byť pripravení a budeme. Keď prídeme do hotela, uvidíme, v akom stave budú jednotliví hráči a porozprávame sa."

"Nebude čas, aby sme pracovali na taktike na utorňajší zápas. Zameriame sa na fyzickú a psychickú regeneráciu. Do úvahy musíme vziať rôzne možnosti a scenáre. Taký bol môj cieľ v Southamptone a Tottenhame a to isté chceme robiť aj v Paríži. Musíme sa postarať o to, aby sa hráči cítili isto v rôznych systémoch."

"Marco Verratti trénoval, po nakopnutí zo zápasu s Marseille cíti drobné problémy. Ale uvidíme, ako sa situácia bude rozvíjať do utorka."

"Zápas s Nice bol v našom podaní dobrý, ale nie výborný. Vzhľadom na okolnosti môžem povedať, že to bol akceptovateľný zápas. Musíme byť v súťažiach pripravení, pretože nikto nepočká. Je potrebné snažiť sa vyhrávať všetky zápasy."

"Moise Kean odohral dobrý zápas, strelil gól. Som s ním spokojný. V útoku môže hrávať na každej pozícii."

zdroj: EFE, as.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-02-14 14:35:57
No uvidíme ako ten zápas dopadne.
2021-02-14 15:01:33
Ten moise Kean
Toho sa obávam