Madridský denník Marca analyzoval šance Barcelony na víťazstvo v zápase s PSG. Španielsky denník predstavil štyri najdôležitejšie faktory, ktoré môžu katalánsky celok priblížiť k dôležitej výhre.

Skvelá forma v La Lige

Fanúšikovia Barcelony si môžu opäť vychutnať sledovanie svojho mužstva. Katalánci od začiatku januára vyhrali v La Lige všetky zápasy. Barcelona ukazuje, že dokáže zvládnuť aj náročné chvíle a zvrátiť priebeh stretnutí vo svoj prospech. Bolo to vidieť najmä v zápase s Betisom a pohárovom zápase s Granadou.

Najlepšia verzia Lea Messiho

Forma kapitána FC Barcelona je najväčším dôvodom k optimizmu. Jeho dobrý výkon je jedným z kľúčových dôvodov, vďaka ktorému má mužstvo za sebou tak vydarený štart do nového roka. Vo včerajšom zápase s Deportivom čaroval Messi opäť a strelil dvojicu krásnych gólov. Argentínčan hrá úplne inak, než v prvých mesiacoch prebiehajúcej sezóny, keď bol ďaleko od svojej optimálnej formy. S hviezdou hrajúcej na takej úrovni je možné všetko.

Rastúca sila mužstva

Na vzostupe je nielen Messiho forma. Argentínec nie je jediným futbalistom, ktorý v poslednom období strelil veľa gólov. V dobrej forme sú aj Antoine Griezmanna a Frenkie de Jong. Francúz je opäť efektívny, podobne ako holandský záložník. De Jong využil skutočnosť, že hráva vyššie a môže sa častejšie zapájať do ofenzívy. Ronald Koeman konečne našiel vhodnú pozíciu pre svojho krajana.

Zranenia v PSG

Zranenie Neymara skomplikovalo situáciu v mužstve Mauricia Pochettina. Brazílčan je nespochybniteľným lídrom francúzskeho majstra, ale v prvom zápase nebude môcť hrať a je otázne, či proti Barcelone stihne vôbec odvetu. V utorok nebude hrať ani Angel Di Maria, ktorý je taktiež zranený.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2021-02-14 16:04:30
Takéto články priam zbožňujem. V Marce to robia asi schválne ?, lebo presne po takých článkoch dostávame debakle. Snáď to nebude aj terajší prípad.
2021-02-14 16:12:24
Najlepšia verzia Lea Messiho to si snád robia p*ču nie? je valentín nie 1.april či?