Miralem Pjanić sa k Barcelone pripojil ako hviezdny hráč Juventusu Turín, ale jeho pobyt v metropole Katalánska zatiaľ nevychádza tak ako by si Bosniak želal a ani nevie presne, prečo tomu tak je.

Záložník je zjavne frustrovaný, ale zároveň aj rozhodnutý, že celú záležitosť otočí vo svoj prospech: "Presné dôvody, prečo nemám taký hrací čas, aký som očakával - neviem ich," povedal Pjanić v rozhovore pre Telefoot. "Naďalej pracujem a musíte rešpektovať prijaté rozhodnutia aj napriek tomu, že s nimi nesúhlasíte. Chcem v tomto klube zanechať svoju stopu," uviedol.

Záložník FC Barcelona sa vyjadril aj k dôležitému zápasu Barcelony v Lige Majstrov, keď už v utorok privíta PSG na Camp Nou: "V osemfinále to nebude jednoduché pre žiadne mužstvo. Pre nás, fanúšikov aj pre klub je veľmi dôležité, aby sme porazili PSG. Čo zas chce PSG, je vyhrať Ligu Majstrov, pretože pre nich je triumf v Ligue 1 takmer ako povinnosť," povedal.

Pjanič v rozhovore dostal aj otázku týkajúcu sa Lea Messiho: "V súčasnosti sa sústredí na to, aby sme dosiahli naše ciele v tejto sezóne. Nie je jednoduché obrátiť list po tom všetko čo zažil, ale myslím si, že sa mu to podarilo. Zdá sa motivovaný a silný. Musíme z neho vyťažiť maximum a vo všetkých súťažiach sa dostať čo najďalej," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

12 komentáre
2021-02-15 07:30:02
Mal by si pozrieť záznam zo zápasov v ktorých nastúpil.
2021-02-15 07:45:31
Nevieš prečo toľko nehráš???? Lebo si drevák a na trávniku nepotrebný, preto nehráš! Ak chceš presné dôvody, pozri si svoje štatistiky a prehraj si zápasy v ktorých si hral. Veď si v nich absolútna nula. Tak čo chceš hrať?