Mauricio Pochettino priznal, že svojim hráčom dôveruje, aby v zajtrajšom zápase Ligy Majstrov dokázali poraziť Barcelonu. Francúzsky majster sa musí zaobísť bez zraneného Neymara, ale tréner Parížanov má už plán.

"Samozrejme, že potrebujeme jasné štruktúry a nápady ako útočiť a ako Barcelone znemožniť, aby sa nám dostala pod kožu," povedal Pochettino v rozhovore pre UEFA.com. "Ale vždy veríme hráčom, že si odvedú svoju prácu čo najlepšie a získali pozitívny výsledok," povedal.

Bývalý tréner Espanyolu sa vyjadril aj k práci Ronalda Koemana, ktorý v posledných týždňoch vrátil mužstvo späť na víťaznú cestu: "Videl som celú revolúciu Barcelony, najskôr z môjho domova v Londýne, keď ju Ronald prevzal. Je jasné, že mužstvo sa posúva do inej fázy, do inej kapitoly. Hneď ako Ronald prišiel, začal pracovať, aby zo svojho tímu dostal najlepšie výkony. Teraz, po siedmich mesiacoch, Ronald zaviedol svoje nápady do praxe a mužstvo vie, čo tréner očakáva," povedal.

"Vidím isté mužstvo s niekoľkými jasnými ideami a úžasnými futbalistami. Je to mužstvo, ktoré vie ako súperiť, mužstvo vybudované na to, aby vyhrávalo. Ich zmýšľanie je nastavené tak, aby vyhrávali ako veľké kluby, ako napríklad PSG, ktorý je taktiež tímom, ktorý chce súťažiť a vyhrávať," dodal.

Zranenia v PSG

Pochettino vycestuje do Barcelony bez kľúčových hráčov ako Neymar či Di Maria, ktorí nebudú k dispozícii. Očakáva sa, že ofenzívu Parížanov povedie Mbappe a v základe by sa mali objaviť Mauro Icardi, Moise Kean, Julian Draxler a Pablo Sarabia.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-02-15 12:50:00
Tak jestli jim tak duverujes, aby porazili sami sebe, tak to jsme potom v klidu :D
2021-02-15 13:04:24
O akom Kumanovom plane hovori? Nasadit Messiho nech rozhodne zapas?