Toni Freixa, kandidát na prezidenta FC Barcelona, bol hosťom rádia Cadena SER a zodpovedal otázky týkajúce sa nadchádzajúcich prezidentských volieb.

"Barcelona je veľký klub a tieto katastrofické vízie, že je potrebné vybudovať klub od nuly... Niektorí robia kampane s apokalyptickými víziami o Barcelone. Verím, že Barcelona nikdy nie je v zlom stave, jednoducho potrebuje konkrétne riešenia. Finančná situácia je znepokojujúca, ale nemôžeme zabúdať na to, že po celý čas trvá pandémia, ktorá zapríčinila veľké straty."

"Bol som jediným kandidátom, ktorý od začiatku hovoril o dôvere Ronaldovi Koemanovi a rešpektovaní jeho zmluvy. Vždy, keď sme stáli za trénerom, dosiahli sme dobré výsledky. Koeman prišiel do klubu v ťažkom momente, ale dokazuje, že je človek z Barcelony, je rodeným lídrom, ktorý vsadil na mladých hráčov."

"Musíme si sadnúť s Messim a zistiť, čo si myslí. Som presvedčený, že chce zostať v klube. Vidím, že si užíva hru. Týchto 20 rokov musí pokračovať. Pre nás aj pre neho je Barcelona dôležitejšia, než akýkoľvek jednotlivec."

zdroj: cadena SER
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.