Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pred športové a inštitucionálne záležitosti, priznal, že PSG bol vo vzájomnom zápase lepší ako Barcelona, ale vyhlásil, že mužstvo nemá iné východisko a v odvete sa musí pokúsiť zvrátiť nepriaznivý výsledok z Camp Nou.

Zápas

"Musím pogratulovať PSG k zápasu, ktorý odohral, ale ešte to nie je koniec. Vo futbale sme videli aj zložitejšie situácie. Zostáva ešte jeden zápas a my sa musíme prinajmenšom pokúsiť. Uvidíme, čo sa stane. Výsledok nie je najlepší, je to jasná prehra, ale my tiež môžeme vyhrať. Musíme tam vycestovať a vyskúšať to."

Mbappé

"Nebol to náš najlepší deň, pretože PSG hral veľmi dobre, hral s veľkým charakterom a mal lepšiu intenzitu. Zároveň mal silný vstup na začiatku oboch polčasov. Je potrebné priznať, že Mbappé je skvelý hráč. Výborný futbalista, mladý, má pred sebou veľkú budúcnosť. Naživo som ho veľmi často nevidel, ale je pravda, že je to skvelý hráč."

Messi

"Je pravda, že sú hráči, ktorí môžu rozhodovať o výsledkoch zápasov a zmeniť výsledky, ale je to otázka tímu a PSG bol lepší. Stred poľa súpera po celý čas diktoval rytmus hry. Čo sa týka záležitosti s Messim, neviedli sa žiadne rozhovory, sústredili sme sa na zápas."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2021-02-18 10:46:10
Fíha on je dajaký optimistický
2021-02-18 10:58:21
Jasne treba povedať najprv tieto Sračky a potom povedať ze náskok súpera bol príliš veľký ??q keď ešte dostaneme tam že nevyhrá mé