Rivaldo vo svojom pravidelnom stĺpčeku pre Betfair uviedol, že je presvedčený, že Leo Messi počas leta prestúpi do Paris Saint-Germain.

Katalánci v utorok prehrali s PSG na vlastnom štadióne jasný rozdielom 1:4, keď absolútne nezvládli druhé dejstvo. Dá sa sotva očakávať, že Blaugranas budú schopní otočiť vývoj dvojzápasu v odvete v Parku Princov: "Táto tvrdá prehra proti PSG bude takmer s určitosťou Messiho posledným zápasom za Barcelonu na Camp Nou," napísal Rivaldo pre Betfair. "Barcelona nemôže dať Messimu skutočnú možnosť bojovať o veľké trofeje. Jeho budúcnosť bude v PSG, najmä ak sa pozrieme na jeho výkon na Camp Nou. Je to mužstvo, ktoré mu môže dať možnosť pokračovať vo vyhrávaní trofejí," uviedol Brazílčan.

Rivaldo zároveň napísal, že ani tak vynikajúci hráč ako Messi nedokáže zachrániť Barcelonu sám: "Messi má slušne nad 30. rokov a stále na seba preberá zodpovednosť za mužstvo. A aby toho nebolo málo, v tejto sezóne zažil odchod svojho najlepšieho spoluhráča, Luisa Suareza, v rámci nepochopiteľného transferu, ktorý poslúžil k tomu, že Atlético Madrid je silnejšie, než kedykoľvek predtým. Suarez je súčasným Pichichi...," vyhlásil.

Legendárny futbalista má jasno v tom, že Barcelona nemá žiadnu šancu, aby predviedla ďalší historický obrat a postúpila do štvrťfinále Ligy Majstrov: "V kádri nie je ani jeden jediný hráč, ktorý by veril v obrat. Je nemožné to otočiť," napísal.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

14 komentáre
2021-02-19 13:32:52
To si pomůže, akorát ligue 1 vyhraje nic víc.
mito669 Premium
2021-02-19 13:38:45
Zase tento mudrlant