Tito Blanco je budúci pracovník športového riaditeľstva FC Barcelona v prípade, ak sa prezidentom stane Víctor Font. Blanco bol hosťom rádia Cadena COPE a hovoril o situácii v klube či o Mbappém a Hålandovi.

"Veľmi sa mi páči ako Mbappé, tak aj Håland. Po analýze toho druhého počas dvoch rokoch si myslím, že bude špičkovým hráčom vzhľadom na počet gólov, ktoré nastrieľal. V súčasnosti je nepravdepodobné, že Barcelona si môže dovoliť také veľké výdavky, aké súvisia s týmito prestupmi. Je to ťažké, ale nie nemožné. Barcelona musí byť schopná presvedčiť hráčov, aby sa k nej pripojili a vyhrávali trofeje či súperovi v takej lige ako španielska."

"Na zápas s PSG som nebol na štadióne, ale mal som dojem, že nás porazil veľký súper. Videli sme jeho lavičku náhradníkov, keď Pochettino siahol po zmenách, vybral Herreru."

"Barcelona v Európe trpí a je potrebné nájsť riešenie. Najprv je čas na dôkladnú analýzu, či je súčasný trénerský štáb ten najlepší, aký môžeme mať. V súčasnosti máme hráčov pre túto chvíľu a pre budúcnosť. Niektorí sa môžu rozvíjať a pomôcť nám vyhrávať trofeje. Súperíme však s elitnými hráčmi."

"Stretol som sa s Xaviho bratom a Julim Lópezom. Pracujú na našom projekte už 5 rokov. Ak Víctor Font nevyhrá, Xavi by súhlasil so spoluprácou s Laportom, ale so štruktúrou a mužstvom, na ktorom pracoval roky a o tom nebude vyjednávať."

"Dúfam, že Messi zostane. Povedal to Font aj López. Môže odohrať ešte veľa zápasov a zostáva mu ešte niekoľko sezón na najvyššej úrovni."

"Podstatné bude ako odohráme zápasy so Sevillou a PSG. Poskytne mi to údaje na pokojnú analýzu."

"Jordi Cruyff hovorí to, čo cíti, ale nikto sa ho nepýtal, s kým je. Viem, že Xavi s ním počíta."

zdroj: Cadena COPE
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-02-19 16:25:30
Proč jsme nevzali haalanda? Proč jsme teda nekoupili mbappeho, když jsme ho mohli mít a místo toho se dívali na dokument o griezmanovi, kterej chtěl psát historii v atléticu Madrid? Proč jsme nevzali Daviese? Ale bereme raději týpky, do proti nám zahrají jeden zápas dobře... hlavně, že jsme tu platově živili hráče jako rakitic, Suarez atd.
2021-02-20 10:23:52
Je srandovní, že všichni opevuji Mbappeho, ale nikdo už nikde nenapíše, že jsme ho nechali vyniknout my, tím že nebyl zdvojovan. Takovy hráči se přece musí zdvojovan, Messi je každý zápas zpěťován..