Oscar Ruggeri, bývalý stopér Realu Madrid, vyhlásil, že Lionel Messi by mal odísť z Barcelony. Kapitánovi Blaugranas sa končí zmluva už po tejto sezóne.

Ruggeri je názoru, že Barcelona sa k Messimu nesprávala dôstojne a vyhlásil, že klub viac nie je rešpektovaný žiadnym súperom v Európe. "Messi musí odísť z Barcelony," povedal Ruggeri v rozhovore pre ESPN. "Stále je najlepší, ale všetky mužstvá stratili voči Barcelone rešpekt. Je koniec, musí odísť, urobili mu množstvo vecí a dospelo to až sem," povedal.

"Vykopli Suareza a zabudli na to, že je to jeho priateľ a súčasť jeho rodiny. Suarez je strelec. Nemôžete ho vykopnúť. V súčasnosti je na úrovni Suareza len málo hráčov," kritizoval vedenie Barcelony.

"Messi chce teraz prísť do Argentíny, predtým to bolo opačne. Teraz by niekoho aj zastrelil, len aby sa dostal do národného tímu, predtým z neho utiekol. Barcelonu už viac nerešpektuje," uzavrel.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2021-02-21 10:10:23
no, aj bez clanku by som si tipol, ze autor je spojeny s Realom Madrid :D "Všetky mužstvá stratili voči Barcelone rešpekt" ... zaujimavy nazor, s tym vobec nesuhlasim. Proste prisla kriza, neexistuje klub, ktory by nemal lepsie a horsie obdobia. Oscar Ruggeri ukazal, ze nie kazdy fanusik Realu je taky sympatak ako nas Sergio v diskusii, pripadne ako ja, hoci ja fandim Juve, Barcu mam radsej ako Real
2021-02-21 10:10:48
Leo možno odíde a možno nie, je to jeho vec. Skôr si myslím, že odíde, lebo má posledných pár rokov na vysokej úrovni a u nás nemožno čakať, že niečo významné vyhráme. A on ešte by chcel.