Legendárny hráč Barcelony je názoru, že Blaugranas majú v tejto sezóne stále šancu získať ligový titul. Zároveň bránil Zinedina Zidana z konkurenčného Realu Madrid, ktorý je v súčasnosti kritizovaný.

"Zostáva odohrať ešte veľa zápasov. Barcelona má stále šancu stať sa majstrom Španielska po tom, ako dominovala v tejto súťaži v poslednej dekáde. Samozrejme, že situácia je komplikovaná, ale Atlético postupne stráca body a boj sa obnovuje. Barcelona to musí využiť a získať titul stratený v uplynulej sezóne."

"Pedri odohral proti Elche skvelý zápas a myslím si, že už presvedčil všetkých. Dokáže využívať šancu pravidelnej hry a získal si dôveru Koemana. To všetko uľahčí. Pedri je bez pochýb jedným z prekvapení tejto sezóny, pred sebou má skvelú budúcnosť, dokonca aj v reprezentácii Španielska."

"Veteráni a hráči, ktorí boli získaní na to, aby robili rozdiel, by na seba mali prevziať zodpovednosť. Koeman zdôraznil, že práve oni musia urobiť krok dopredu a úplne s tým súhlasím."

"Je pre mňa ťažké pochopiť kritiku na adresu Zidana. Po zisku troch Líg Majstrov a španielskeho titulu po dlhšej prestávke dokázal, že je skvelým trénerom a nezaslúži si, aby sa pochybovalo o jeho práci. V tejto sezóne ešte môže doviesť Real k úspechu, ak naďalej bude odvádzať solídnu prácu. Priblížil sa k vedúcej pozícii v lige a zaznamenal kľúčové víťazstvo nad Atalantou."

"UEFA by mala premýšľať o niečom podobnom v budúcej sezóne, a to o hraní všetkých zápasov na neutrálnej pôde, aby všetci boli v rovnakej pozícii. Žiaden tím by takto nebol vo výhode."

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-26 21:52:39
Rivaldo dáva interview každý druhý deň niekde?