Joan Laporta pokračuje vo svojej volebnej kampani. Kandidát na prezidenta tentokrát prijal pozvanie do programu 'El Transistor' a porozprával o svojich plánoch po voľbách.

"Mojou najväčšou motiváciou je prinavrátiť barcelonismu radosť. Robí sa to s tímom, ktorý dokáže konkurovať."

"Trh nám dá príležitosť na zvrátenie tejto situácie. Myslím si, že v priebehu jednej sezóny sa môžeme dostať na úroveň príjmov spred pandémie. Všetko však závisí od návratu fanúšikov na štadióny."

"Jedným z mojich hlavných cieľov je zabezpečiť, aby hráči, ktorí nám v uplynulých rokoch dali tak veľa, ukončili kariéru na vrchole a odišli s náležitými poctami. Po nedávnych výsledkoch nemôžu skončiť. Táto generácia si zaslúži rozlúčku, hráči musia pomôcť pri výstavbe mužstva a hľadaní sponzorov s cieľom zlepšiť finančnú situáciu."

"Som rovnaký ako v roku 2003, ale mám viac skúseností. Je to normálna evolúcia človeka, ktorý mal 40 rokov a teraz má 58. Stále mám chuť a silu. Veľmi sa chcem opätovne stať prezidentom."

"Nebudem menovať mená hráčov, pretože to zvýši ich cenu a zníži hodnotu hráčov, ktorých máme."

"Barcelona veľmi rešpektuje Koemana, jeho prácu zhodnotíme po skončení sezóny. Teraz strácame 5 bodov na Atlético a stať sa môže všetko."

"Nemám uzatvorenú dohodu na žiadnu pozíciu, pretože rešpektujem osoby, ktoré sú teraz v klube a chcem sa s nimi porozprávať. V mojom vedení však bude zodpovednosť definovaná oveľa lepšie. Mateu Alemany? Je to jeden z najlepších riaditeľov pôsobiacich v španielskom futbale."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-02-26 22:35:22
Už nech je po voľbách a Laporta začne pracovať a budovať opäť nebezpečný a najlepší tým sveta.