Carlos Bianchi, bývalý útočník Paris Saint-Germain, vyhlásil, že Barcelona je až priveľmi závislá na Leovi Messim a v podstate je to len priemerné mužstvo.

Bianchi sa vyjadril k poslednému zápasu medzi Barcelonou a PSG v Lige Majstrov, ktorý skončil jasnou prehrou Kataláncov v pomere 1:4: "Barcelona je priemerné mužstvo. Môžete to vidieť v La Lige, kde sú tretí, 5 bodov z Atléticom, ktoré v zápase Ligy Majstrov proti Chelsea tiež prehralo. Výsledok proti PSG ma neprekvapil. PSG odohral skvelý zápas, to áno, ale Barcelona je úplne závislá od toho, čo urobí Messi," povedal Bianchi v rozhovore pre Le Parisien.

Kylian Mbappé v spomínanom zápase na Camp Nou strelil hetrik, no prečo to mal také jednoduché? Bývalý útočník Parížanov má v tomto jasno: "Obrana. Mbappé proti Destovi, ktorý je sotva reprezentant. Potom Lenglet - je skvelým stopérom? Piqué nehral 3 mesiace... Ak Barcelona bude hrať rovnako aj v odvete, PSG môže streliť 5 či 6 gólov."

Barcelonu tak opäť ťahá Messi, ktorému však končí zmluva už po tejto sezóne. Zostane v Barcelone aj potom alebo prestúpi do iného klubu? Napríklad do Paris Saint-Germain, ktorý má záujem: "Neviem, čo sa stane. Ale chcem ho vidieť hrať. Baví ma. Je starší, no v niektorých zápasoch je stále schopný predriblovať cez celé mužstvo súpera. V 33. rokoch je stále unikátny, ako Cristiano Ronaldo či Ibrahimović. Sú unikátni," dodal.

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Diskusia

11 komentáre
mito669 Premium
2021-02-27 10:32:35
Och bože načo som to otváral ?‍♂️
2021-02-27 10:40:01
Najviac ma vytocil ten jeho dementny nazor na Desta....ten idiot nevie, ze bol predtym zraneny, nemal zapasovu prax a navyse je novym hracom v muzstve, takze sa este len zapracovava....ale hlavne, ze sa vyjadruje...obycajny hnup