David Beckham a jeho klub Inter Miami začína v americkej futbalovej lige MLS svoju druhú sezónu. Bývalý futbalista v každom prípade tvrdí, že v budúcnosti chce do svojho tímu podpísať tie najväčšie futbalové hviezdy.

V Inter Miami zatiaľ hrávajú futbalisti ako Gonzalo Higuaín či Blaise Matuidi, no Beckham plánuje ešte známejšie posily: "Už od prvého dňa hovorím, že naša akadémia je mimoriadne silnou súčasťou klubu a ak dokážeme do tímu dostať hráčov, ktorí žijú a dýchajú pre Inter Miami, tak toto je náš cieľ, ale zároveň vieme aj to, že keďže sme už v Miami, naši fanúšikovia chcú vidieť aj najväčšie hviezdy," povedal Beckham pri uvedení novej série dresov.

"Už tu máme hráčov ako Gonzalo Higuaín a Blaise Matuidi, ktorí mužstvu pridali viac pozlátka a pôvabu, ale aj v budúcnosti chceme mať možnosť podpísať nejaké veľké mená." Beckham pod tými veľkými menami myslel priamo na Lea Messiho a Cristiana Ronalda: "Samozrejme, že vždy chceme podpísať skvelých hráčov. Miami je veľkým ťahúňom pre všetkých týchto hráčov a práve v prípade týchto hráčov sa usilujeme, aby sme ich sem dostali," dodal.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

5 komentáre
2021-03-01 09:30:46
Vo Fife nie je problém :)
2021-03-01 09:31:59
Ak by sa mu to podarilo tak teda klobúk dole.